Je tweede leven

We hebben allemaal twee levens. Je tweede begint de dag waarop je beseft dat je er maar één hebt.
Confucius

Voor wie is de training 'Je tweede leven'?

In deze erg volledige training van 12 sessies, vooral geschikt voor jou als je kampt met burn-out of als je het gevoel hebt dat je grondig aan jezelf wilt gaan werken en dat je wat vastzit in je leven, gaan we elke chakra zuiveren en in balans brengen. Zo staat de wortelchakra voor het aarden, voor het contact met je lichaam en met de aarde die jou ondersteunt. Als deze chakra uit balans is, ervaar je stress, angst en een vervreemding van je eigen lichaam, maar ook van andere mensen. Het is moeilijk om diepe verbondenheid te ervaren. Met de kracht van de yogafilosofie, met ademhalingsoefeningen, mindfulness, meditatie en yogatherapie gaan we dat contact herstellen. In de tweede chakra wordt dan vooral jouw emotionele leven terug in balans gebracht. Durf je nog wel te voelen? En hoe kun je ten volle voelen zonder overspoeld te worden door je emoties? Met inzichten, mindfulnessoefeningen, meditatie en lichaamswerk leer je hoe je op een gezonde manier verdriet en boosheid kunt verwerken. En zo gaan we verder tot aan de zevende chakra, de kroonchakra, met telkens weer nieuwe oefeningen en inzichten.

Op het eind van deze training zul je contact gemaakt hebben met je innerlijke zelf, rust ervaren, je energieker voelen, zelfliefde ontwikkeld hebben en weten waar je naartoe wilt in dit leven.

‘Je tweede leven’ verschilt vooral van de trainingen ‘Eindelijk rust’ en ‘Helemaal jezelf’ doordat we ons iets meer op het lichaam richten met yogatherapie en ander lichaamswerk, maar ook doordat we dieper in de yogafilosofie duiken en elke chakra in balans brengen. Hier gaan we grondiger werken met wat deze prachtige filosofie ons heeft te bieden om een mooier, voller leven te bekomen met balans tussen lichaam en geest.

 

Enkele weldaden van 'Je tweede leven'

Wat levert deze training jou op?

 • een maximale transformatie naar een tweede leven
 • een krachtige mindset
 • balans tussen geest en lichaam
 • herstel van het contact met je lichaam
 • spanningen loslaten in het lichaam
 • een halt toerroepen aan het gevecht tegen de realiteit met de filosofie van de yoga
 • angstbeheersing
 • minder piekeren
 • bewustzijn van je gedachten en emoties
 • de vaardigheid om je gedachten en emoties beter te controleren
 • stressreductie
 • vermindering van aan stress gerelateerde klachten
 • innerlijke rust en evenwicht
 • veerkracht
 • meer positieve emoties
 • zelfkennis

Wat kan je verwachten van deze training?

In deze reeks van 12 wekelijkse sessies leer je hoe je een maximale transformatie kunt bekomen en balans kunt creëren in geest en lichaam. Vooral bij een burn-out is deze training erg compleet omdat ze alle aspecten behandelt van geest en lichaam die uit balans zijn geraakt. Je werkt aan het creëren van rust en het omgaan met angsten en piekeren door je hersenen te herprogrammeren, door bewustzijn te ontwikkelen voor de gewoontelussen waarin je telkens opnieuw verstrikt raakt, door deze mindful tegemoet te treden, door correct te ademen en te mediteren en door de band te herstellen met je lichaam met behulp van yogatherapie en andere lichaamsgerichte therapie.

 

Tarieven en duur van een sessie

een-op-een-training
12 sessies
Kostprijs
€ 890
Duur sessie
50-60 minuten
online
12 sessies
Kostprijs
€ 890
Duur sessie
50-60 minuten
groepen, op locatie
12 sessies
Kostprijs
op aanvraag
Duur sessie
50-60 minuten

Toolbox voor een zenuwstelsel in balans

Voel je je voortdurend overweldigd? Heb je last van stress, misschien ook wel van angsten?

 

En ervaar je daardoor ook fysieke klachten?

 

In mijn 15 pagina's tellende e-book geef ik jou een complete toolbox met een waaier aan oefeningen die jou in minder dan 30 minuten elke dag opnieuw toestaan om je zenuwstelsel in balans te brengen en eindelijk weer rust te gaan ervaren in lichaam en geest.

Heel leuk dat je mijn e-book wilt ontvangen. Je krijgt het zo meteen in een mail. Check zeker ook je spam.

Pin It on Pinterest