Over Eveline Vanhaverbeke

Mijn naam is Eveline. Het is mijn doel zoveel mogelijk mensen te leren hoe ze innerlijke rust en veerkracht kunnen ontwikkelen.

Zelf ken ik maar al te goed de destructieve kracht van stress, angst en negatieve gedachten. Ik heb hun invloed op lichaam en geest op vele manieren ervaren.

Na enkele traumatische ervaringen in mijn kindertijd kampte ik jarenlang met mentale en fysieke klachten. Ik had last van rug- en nekpijn, migraine, chronische vermoeidheid, ontstekingen, depressie en burn-out. Nadat ik geen heil vond in de traditionele geneeskunde zocht ik hulp in alternatieve therapieën, maar niets bracht blijvende verlichting of genezing.

Tot ik na een verhelderend gesprek in de yogafilosofie dook. Ik kwam tot het besef dat de sleutel tot mijn genezing in mezelf lag. Ik was het die mijn mindset moest resetten. Door rust te zoeken binnenin en het contact te herstellen met mijn innerlijke zelf zouden geest en lichaam hun evenwicht terug kunnen vinden.  

 

Ik voerde een dagelijkse routine in van yoga, ademhalingsoefeningen uit de pranayama en meditatie, en combineerde deze eeuwenoude technieken met moderne interventies uit de positieve psychologie. De blokkades in mijn lichaam kwamen langzaam los, de energie begon te stromen.

 

Toen ik het effect van mijn mentale hygiëne steeds intenser begon te ervaren, besloot ik te gaan studeren. Ik werd meditatie- en mindfulnesstrainer, yoga teacher, pranayama ademcoach en positieve psychologie trainer. Zo kon ik ook anderen op weg zetten naar een gezonder en gelukkiger leven. 

 

Opleidingen

 

Mindfulness and meditation teacher (School of Positive Transformation)

Positive psychology practitioner (School of Positive Transformation)

Yoga teacher (My Vinyasa Practice)

Pranayama breathwork instructor (Yogalap)

 

Nieuwsbrief

 

Wil je 

• nu en dan een blik kunnen werpen achter de schermen bij Flow with Life?

• op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en evenementen? 

• tweewekelijks concrete tips krijgen om meer rust in je hoofd te creëren?

Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief.

Je bent succesvol ingeschreven.

Pin It on Pinterest

© Flying Queen