Mijn aanbod

 

Online of face to face

Online programma Zen

Nieuw: online programma

Zen

De complete reset voor geest en lichaam.

 

Train je ZENuwstelsel en ga in 10 weken van stress en angst naar een geest en lichaam in rust en balans.

 

Een all-in-one methode voor ZENuwstelselregulatie met pranayama ademhalingsoefeningen, mindfulness, meditatie en yogatherapie.

1:1

In person training

Eindelijk rust

Eindelijk rust

‘Eindelijk rust’ is een training voor jou als je kampt met stress en angsten. Met behulp van ademhalingsoefeningen, mindfulness, meditatie, yogatherapie en andere lichaamsgerichte therapie leer ik jou hoe je je angsten en stress los kunt laten, contact kunt maken met je lichaam en meer kunt gaat leven in het nu.

Lees meer
In balans

In balans

In deze training, die bijzonder geschikt is voor jou als je kampt met burn-out, overmatige stress en angsten en lichamelijke klachten, gaan we rust en balans creëren in geest en lichaam en je energieniveau herstellen. Met behulp van ademhalingsoefeningen, mindfulness, meditatie, yogatherapie, en andere lichaamsgerichte therapie gaan we aarden, verbinden met het nu en met jezelf en gaan we het contact herstellen met je lichaam.

Lees meer
Je tweede leven

Je tweede leven

Deze erg volledige training, gebaseerd op yogatherapie, yogafilosofie, mindfulness, pranayama ademwerk en lichaamsgerichte therapie is voor jou bedoeld als je kampt met een burn-out, als je het gevoel hebt vast te zitten in je leven of lichamelijke klachten en onrust ervaart en een maximale transformatie beoogt.

Lees meer

1:1

Losse sessies

Meditatie

Meditatie

Leren mediteren in West-Vlaanderen of op afstand, online. Meditatie is een techniek waarbij we onze...

Lees meer
Ademcoaching

Ademcoaching

Pranayama ademcoaching in West-Vlaanderen of online. Pranayama is een sanskriet woord, waarin “prana”...

Lees meer

Pin It on Pinterest