Eindelijk rust

“You can't stop the waves, but you can learn to surf.”
Jon Kabat-Zinn

Voor wie is de training 'Eindelijk rust'?

Deze training is voor jou bedoeld als je het gevoel hebt dat stress, angsten of paniekaanvallen jouw functioneren beperken. Ook wanneer je voortdurend vervalt in piekergedrag, slecht slaapt of kampt met depressies zul je veel baat hebben bij deze aanpak op basis van mindfulness, meditatie, pranayama ademhalingsoefeningen, yogatherapie en andere lichaamsgerichte therapie.

Aan het eind van deze training heb je alle vaardigheden verworven om jouw veerkracht verder op te bouwen en te behouden.

Enkele weldaden van 'Eindelijk rust'

Wat levert deze training jou op?

 • stressreductie
 • angstbeheersing
 • minder piekeren
 • een betere slaap
 • voelen wat je lichaam jou vertelt en daar een antwoord op kunnen bieden
 • bewustzijn van je gedachten en emoties
 • de vaardigheid om je gedachten en emoties beter te controleren
 • vermindering van aan stress gerelateerde klachten
 • innerlijke rust en evenwicht
 • veerkracht
 • meer positieve emoties
 • zelfkennis

Wat kan je verwachten van deze training?

In een reeks van 8 wekelijkse sessies leer je hoe je je hersenen kunt herprogrammeren om een halt toe te roepen aan angsten, paniekaanvallen, piekergedachten of depressieve gevoelens. Dit doe je door bewustzijn te ontwikkelen voor de gewoontelussen waarin je telkens opnieuw verstrikt raakt en door deze mindful tegemoet te treden.

In een eerste sessie leer ik jou hoe je met behulp van je ademhaling rust brengt in je lichaam en in je geest. We gaan aan de slag met meditaties zoals de bodyscan en liefdevolle vriendelijkheid, je ervaart diepe relaxatie met yoga nidra en je ontdekt de kracht van dankbaarheid, die je leert te cultiveren. Daarnaast geef ik jou uitgebreid uitleg over hoe angsten ontstaan, de manier waarop ze een gewoonte worden en de reden waarom yogafilosofie en mindfulness absoluut noodzakelijk zijn om met deze gewoonte te breken.

Met yogatherapie en andere lichaamsgerichte therapie leer je de connectie te herstellen met je lichaam, de plek waar alle stress en angsten zich uiten en waar trauma opgeslagen ligt.

Stap voor stap ontwikkel je het nodige zelfbewustzijn en de vaardigheden die jou toelaten jouw veerkracht te verhogen en jouw zelfwaarde op te krikken. Na elke sessie ontvang je per mail de reminders van die week, met een kort overzicht van wat je hebt geleerd, de meditaties, de ademhalingsoefeningen en de mindfulnessoefeningen.

Aan het eind van deze training heb je alle vaardigheden verworven om jouw veerkracht zelfstandig verder op te bouwen en te behouden.

 

Tarieven en duur van een sessie

een-op-een training
8 sessies
Kostprijs
€ 595
Duur sessie
50-60 minuten
Online
8 sessies
Kostprijs
€ 595
Duur sessie
50-60 minuten
Groepen, op locatie
8 sessies
Kostprijs
op aanvraag
Duur sessie
50-60 minuten

vanaf 8 tot max 20 pers

Toolbox voor een zenuwstelsel in balans

Voel je je voortdurend overweldigd? Heb je last van stress, misschien ook wel van angsten?

 

En ervaar je daardoor ook fysieke klachten?

 

In mijn 15 pagina's tellende e-book geef ik jou een complete toolbox met een waaier aan oefeningen die jou in minder dan 30 minuten elke dag opnieuw toestaan om je zenuwstelsel in balans te brengen en eindelijk weer rust te gaan ervaren in lichaam en geest.

Heel leuk dat je mijn e-book wilt ontvangen. Je krijgt het zo meteen in een mail. Check zeker ook je spam.

Pin It on Pinterest