Yesssssss! Het is gelukt. Mijn gratis toolbox is naar jou onderweg.

Proficiat dat je op deze manier aan de balans van jouw zenuwstelsel wilt gaan werken. Zo ga je eindelijk meer rust kunnen ervaren.

Binnen enkele minuten krijg je een mail met een knop om de toolbox te downloaden Je kunt dus meteen aan de slag gaan met die stress, angsten, burn-out of trauma.

Maar loop zeker nog niet weg. Want ik heb nog een ander mega-interessant aanbod voor jou.

 

Speciaal voor jou geef ik namelijk een korting van maar liefst 30% op mijn online programma “Uit je hoofd, in je lijf”, 

een programma dat jou op het … wel ja, op het lijf dus is geschreven. Want dat lijf van jou, daar ben je zeker de verbinding mee verloren. Anders had je niet zoveel stress of angsten of was je trauma al verdwenen.

 

Een online programma dat jou leert hoe je komaf maakt met de tirannie van je gedachten en terug contact maakt met je authentieke zelf zodat je de transformatie maakt van stress, angsten, spanningen en pijn naar innerlijke rust en gezondheid.

 

Dit programma verkoop ik normaalgezien aan de waanzinnig lage prijs van 37 euro.

Ik vind namelijk dat iedereen toegang moet kunnen krijgen tot een programma dat jou kan verlossen van de tirannie van jouw gedachten en dat jou helpt om van stress, angsten, chronische spierspanningen en pijn te gaan naar een leven in rust en gezondheid.

 

Maar nu krijg jij dit programma dus voor slechts 26 euro.

Hoeveel zotter kan het nog worden?

Wat is mindfulness

Voor 26 euro ga jij leren

 

 

  • Hoe je loskomt van dat veel te drukke hoofd en in je lijf gaat
  • Hoe je een gezonder lichaam verkrijgt
  • Hoe je met je gedachten de toestand waarin je verkeert tot nog toe ongewild in stand hebt gehouden
  • Hoe je de connectie herstelt met je lichaam
  • Hoe je weer leert voelen
  • Hoe je de verbondenheid herstelt met jezelf
  • Wat ‘luisteren naar je lichaam’ nu eigenlijk betekent en hoe je dat doet

Klik hier voor meer info en schrijf je meteen in.

Zo kun je vandaag nog aan de slag gaan met al die vervelende symptomen en ben je al op weg naar de transformatie waar je al zo lang op wacht.

Dit programma maakt deel uit van mijn erg uitgebreide online programma ZEN.

En dit zeggen de deelnemers van ZEN:

ZEN is een pareltje op alle vlak. Eveline heeft niet alleen een uitgebreide kennis, maar ook de gave van het overbrengen. Bovendien heeft ze een prachtige stem, waardoor het nog aangenamer is om te luisteren naar alle uitleg in de video's! Het programma is prachtig opgebouwd en heel erg compleet. De passie waarmee Eveline spreekt motiveert enorm. Net wat ik op dit moment nodig had. 

Kaat

Zodra ik gestart was met ZEN, was ik gelukkig dat ik ermee begonnen was. De rust die Eveline uitstraalt, haar heldere uitleg en de woorden die ze spreekt hebben mij in enkele weken tijd al méér geholpen dan alle jaren therapie die ik tot dan toe gevolgd had. Dank voor dit mooie programma, ik geniet en leer van iedere seconde. 

Karin

Voor ik startte met ZEN, voelde het alsof ik het leven niet meer aan kon. Ik sliep nog nauwelijks, huilde voor het minste en voelde me angstig.

Maar met de ademhalingsoefeningen voelde ik al meteen een verschil. En toen ik ook de mindfulness toepaste en ging mediteren, werd ik rustig.

Week na week werden de effecten beter merkbaar.

Dank je wel, Eveline, voor dit prachige programma. Het bracht mijn leven terug op de rails.

Leen

Schrijf je dus nu meteen in en geniet van een leven dat niet langer beheerst wordt door je hoofd, maar waarin je terugkeert naar de zachtheid en de wijsheid van je lichaam.

Pin It on Pinterest