Rust in je hoofd

“You can't stop the waves, but you can learn to surf.”
Jon Kabat-Zinn

Voor wie is de training 'Rust in je hoofd'?

Deze training is voor jou bedoeld als je het gevoel hebt dat angst of paniekaanvallen jouw functioneren beperken. Ook wanneer je voortdurend vervalt in piekergedrag of kampt met depressies zul je veel baat hebben bij deze aanpak op basis van mindfulness, meditatie, pranayama ademhalingstechnieken en positieve psychologie.

Aan het eind van deze training heb je alle vaardigheden verworven om jouw veerkracht verder op te bouwen en te behouden.

Enkele weldaden van 'Rust in je hoofd'

Wat levert deze training jou op?

  • angstbeheersing
  • minder piekeren
  • bewustzijn van je gedachten en emoties
  • de vaardigheid om je gedachten en emoties beter te controleren
  • stressreductie
  • vermindering van aan stress gerelateerde klachten
  • innerlijke rust en evenwicht
  • veerkracht
  • meer positieve emoties
  • zelfkennis

Wat kan je verwachten van deze training?

In een reeks van 7 wekelijkse sessies leer je hoe je je hersenen kunt herprogrammeren om een halt toe te roepen aan angsten, paniekaanvallen, piekergedachten of depressieve gevoelens. Dit doe je door bewustzijn te ontwikkelen voor de gewoontelussen waarin je telkens opnieuw verstrikt raakt en door deze mindful tegemoet te treden.
In een eerste sessie geef ik jou uitgebreid uitleg over hoe angsten ontstaan, de manier waarop ze een gewoonte worden en de reden waarom mindfulness absoluut noodzakelijk is om met deze gewoonte te breken.
Daarna leer ik jou hoe je met behulp van je ademhaling rust brengt in je lichaam en in je geest. We gaan aan de slag met meditaties zoals de bodyscan en liefdevolle vriendelijkheid, je ervaart diepe relaxatie met yoga nidra en ik bied jou de meest waardevolle elementen aan uit de positieve psychologie om jouw veerkracht te verhogen en jouw zelfwaarde op te krikken. Je leert hoe je dankbaarheid kunt cultiveren en we identificeren jouw belangrijkste karaktersterktes, waarna we kijken hoe je die maximaal kunt inzetten in je persoonlijke en professionele leven.
Na elke sessie ontvang je per mail de reminders van die week, met een kort overzicht van wat je hebt geleerd, de meditaties, de ademhalingsoefeningen, de mindfulnessoefeningen en de positieve psychologie-interventies.
Na sessie 7 volgt nog een boekje (e-book voor de online trainingen) met een totaaloverzicht.
Aan het eind van deze training heb je alle vaardigheden verworven om jouw veerkracht zelfstandig verder op te bouwen en te behouden.

Tarieven en duur van een sessie

een-op-een training
7 sessies
Kostprijs
€ 470 euro
Duur sessie
60 minuten
Online
7 sessies
Kostprijs
€ 470 euro
Duur sessie
60 minuten
Groepen, op locatie
7 sessies
Kostprijs
op aanvraag
Duur sessie
60 minuten

vanaf 8 tot max 20 pers

Pin It on Pinterest

© Flying Queen