Boost your life

“Every morning we are born again. What we do today is what matters most.”
Buddha

Voor wie is de training 'Boost your life'?

Deze training is voor jou als je na de training ‘Rust in je hoofd’ evenwicht, veerkracht en rust hebt gevonden, maar nog iets dieper wilt kennismaken met de kracht van de positieve psychologie. Samen gaan we kijken hoe je je belangrijkste karaktersterktes extra kunt inzetten in je persoonlijke en professionele leven en welke de waarden zijn die jou sturen.
Tegelijk is er tijdens deze uitbreidingssessies ruimte voor extra pranayama ademhalingsoefeningen en meditaties en geef ik jou bijkomende mindfulnessoefeningen mee. Ik leg jou uit hoe je een groei-mindset kunt ontwikkelen en hoe je de neuroplasticiteit van je hersenen ten volle kunt inzetten om te worden wie je wilt zijn.

Enkele weldaden van 'Boost your life'

Wat levert deze training jou op?

  • stressreductie
  • innerlijke rust
  • mentale veerkracht
  • meer positieve emoties
  • meer zelfvertrouwen
  • compassie en zelfcompassie
  • het kennen van je karaktersterktes en de mogelijkheden die deze bieden in jouw verdere leven
  • het kennen van de waarden die jou sturen en zin geven aan je leven
  • het ontwikkelen van dankbaarheid
  • het herkennen van jouw beperkende overtuigingen

Wat kan je verwachten van deze training?

In deze 2 uitbreidingssessies gaan we concreet aan de slag met enkele waardevolle interventies uit de positieve psychologie die tot doel hebben jou te laten floreren en jouw persoonlijkheid tot bloei te laten komen. Zo identificeren we jouw unieke karaktersterktes, waarna we bekijken welke mogelijkheden deze openen voor jouw persoonlijke en professionele leven, je leert de waarden ontdekken die jou drijven en die zin geven aan je leven, en je vergroot jouw algemene veerkracht met een uitbreiding van de tools die je reeds aanleerde in de training ‘Rust in je hoofd’.
Met behulp van extra meditaties krijg je steeds meer inzicht in jouw manier van denken en de invloed daarvan op je emoties en op je functioneren. Je creëert innerlijke rust met de kracht van mindfulness en pranayama ademhalingsoefeningen, je oefent jezelf verder in het vergroten van je compassie en zelfcompassie en je vergroot jouw algemene veerkracht.

Aan het eind van deze training heb je alle vaardigheden verworven om maximaal te floreren, innerlijke rust te ervaren en om jouw veerkracht verder te ontwikkelen en te behouden.

Tarieven en duur van een sessie

een-op-een training
2 sessies
Kostprijs
€ 140 euro
Duur sessie
60 minuten
Online
2 sessies
Kostprijs
€ 140 euro
Duur sessie
60 minuten
Groepen, op locatie
2 sessies
Kostprijs
op aanvraag
Duur sessie
60 minuten

vanaf 8 tot max 20 pers

Pin It on Pinterest

i.s.m Flying Queen